Oppskrift
Cheats Vegetable Korma
Jeg elsker å lage mat, men noen ting synes jeg er vanskelig å lage fra bunnen av. Indisk mat er definitivt en av dem, siden smakene er så komplekse, og jeg har ofte ikke alle krydderne jeg trenger tilgjengelig. Da kommer… Masala Magic. Jeg har brukt produktene til Niru {eieren og grunnleggeren av Masala Magic} i flere år nå, og de får ALLTID rettene mine til å smake fantastisk. Hun har et omfattende utvalg av produkter som stort sett er veganske og for det meste glutenfrie.
I denne retten brukte jeg Korma-sausen hennes for å lage en grønnsak korma. Jeg serverte det sammen med hennes veganske hvitløksnaan, mango- og limechutney og selvfølgelig litt ris. Og hør her, hvis du vil prøve produktene hennes, kan du få 25 % rabatt på kjøpet ditt i nettbutikken hennes med koden bakerina20%. Som jeg sa, jeg elsker alle produktene hennes med lidenskap, og Niru er en av de snilleste kvinnene der ute, så hvis du kan støtte henne, ville det betydd alt for både henne og meg.
Ingredienser
Grønnsaks Korma
Ris
Tilbehør
Instruksjoner
Grønnsaks Korma
- Stek løken til den er gylden.
- Tilsett de hakkede grønnsakene og stek i noen minutter.
- Tilsett sausen og skyll glasset med vann og hell det i gryten også.
- La alt småkoke i 20-30 minutter, eller til det er fint og kremet.
Ris
- Tilsett alt i en kjele med lokk og kok opp.
- Når det koker, reduser varmen og la det småkoke i omtrent 20 minutter, eller til alt vannet er absorbert.
Servering
- Forbered naan i henhold til pakkeinstruksjonene.
- Legg alt i en bolle og nyt din deilige indiske fest!