
Oppskrift
Kremet blomkålpasta med smakfulle kantareller
Høsten er offisielt her, noe som betyr at komfortmat skjer mer enn noen gang, i hvert fall for meg. Jeg spiser ikke pasta så ofte, men når jeg gjør det, føler jeg meg så koselig og tilfreds etterpå. I denne oppskriften har jeg brukt en av mine favorittingredienser, kantareller. Disse soppene er bare så vakre og absolutt deilige når de blir tilberedt på riktig måte. Denne oppskriften kan enkelt skaleres opp, og du vil kanskje vurdere det med tanke på hvor deilig den er.
Ingredienser
Rett
1
porsjon pasta (jeg brukte farfalle)
0.25
hakket blomkål
0.5
teskje grønnsaksbuljongpulver (jeg brukte en med kyllingsmak)
2
spiseskjeer næringsgjær
0.5
teskje sennep
0.5
teskje eplecidereddik
100
gram kantarellsopp
1
spiseskje soyasaus
Salt og pepper
Instruksjoner
Pastasaus
- Kok blomkålen i kokende vann til den er møre.
- Tilsett den i en blender sammen med buljongpulveret, næringsgjær, sennep, eddik, salt og pepper. Tilsett litt vann eller plantebasert melk og bland til den blir fin og kremet.
- Kok pastaen din i henhold til instruksjonene.
- Stek kantarellene i litt olje. Prøv å bevege dem så lite som mulig for maksimal smak.
- Rett før servering, tilsett soyasausen og mye svart pepper til soppen og la dem karamelisere.
- Sil pastaen og dekk den med sausen.
- Server alt sammen med litt grønt og nyt!