Marmorert Gresskar- og Sjokoladebrød

Oppskrift

Marmorert Gresskar- og Sjokoladebrød

Høstsesongen er nå her, og det betyr selvfølgelig masse gresskaroppskrifter. Jeg elsker gresskar, men jeg elsker også sjokolade, så jeg bestemte meg naturligvis for å kombinere de to. Dette brødet er så gøy på grunn av lagdelingen av de to rørene. Det er superenkelt å lage og ser veldig imponerende ut.

Denne oppskriften ble laget i samarbeid med VGAN, som dere sikkert kjenner nå hvis dere følger bloggen min og Instagram. Du kan selvfølgelig bruke hvilken som helst sjokolade du liker, dette er bare min preferanse

Ingredienser

Gresskarrøre

1 linfrø-egg (1 ss linfrø + 3 ss vann)
300 gram gresskarpuré (se notater
4 ss peanøttsmør (bytt ut med annen nøttesmør)
100 milliliter soyamelk + 1/2 ts eplecidereddik
70 gram havremel
60 gram hvetemel (bytt ut med mandelmel for glutenfri)
2 ss kokossukker
1 ts bakepulver
1 ts natron
0.5 ts hver av kanel, vanilje og salt

Sjokoladerøre

1 ss kakaopulver
35 gram smeltet vegansk sjokolade
35 gram hakket vegansk sjokolade

Instruksjoner

Røre

  1. Forvarm ovnen til 180°C og kle en liten brødform med bakepapir.
  2. Bland alt for gresskarrøren sammen.
  3. Ta halvparten av røren i en annen bolle og rør inn den smeltede sjokoladen og kakaopulveret.
  4. Legg noen ss av gresskarrøren i brødformen og topp med noen ss sjokoladerøre. Gjenta dette til all røren er brukt.
  5. Dryss over den hakkede sjokoladen.
  6. Stek i 50-60 minutter. La det avkjøles helt før servering.