
Oppskrift
Peanøtt blomkål grøt
Nå, jeg vet at blomkålgrøt høres ekkelt ut, men hør på meg. Hvis du virkelig koker blomkålrisen i ganske lang tid, blir teksturen helt utrolig, etter min mening. Du kan ikke smake det, men det tilfører volum og en veldig morsom tekstur. Hvis du vil inkludere flere grønnsaker i kostholdet ditt, er dette et flott triks. Ikke avvis det før du har prøvd det; dette er absolutt en av mine favorittfrokoster.
Ingredienser
0.5
kopp havregryn
0.5
kopp blomkålris
1
ss vegansk vaniljeprotein
1
ss peanøttmel
1
ss malt linfrø (valgfritt)
En klype salt
1
kopp havremelk
Instruksjoner
- Kok alt sammen i en panne til det blir tykt og kremaktig.
- Tilsett toppingen din og nyt. Her hadde jeg en fersken, frosne bær og litt vegansk sjokolade fra LoveRaw.