
Oppskrift
Peanøtt Crunch Trøfler
Tilbake igjen med flere oppskrifter med sjokolade og peanøtter. Er vi egentlig overrasket over dette, for det er jeg absolutt ikke. Det er bare en kombinasjon jeg stadig vender tilbake til, og av en god grunn. Disse trøflene er fudge, men samtidig sprø og super tilfredsstillende. De ble laget i samarbeid med de fantastiske folkene hos VGAN, men selvfølgelig kan du bruke hvilken som helst sjokolade du vil. Hvis du ikke har alle ingrediensene tilgjengelig, vil jeg absolutt anbefale at du går ut og skaffer dem; du vil ikke angre!
Ingredienser
Peanøtt Crunch Trøfler
6
myke dadler (legg dadlene i varmt vann hvis de ikke er myke)
6
spiseskjeer peanøttsmør
3.5
spiseskjeer puffet ris
70
gram vegansk sjokolade (jeg brukte VGAN sukkerfri mørk sjokolade)
Vann til å blande
En klype salt (utelat hvis peanøttsmøret ditt er saltet)
Instruksjoner
Fyll
- Bland dadlene og peanøttsmøret til en smuldrete blanding dannes.
- Tilsett vann litt etter litt til alt klumper seg sammen; det skal ikke være veldig klissete.
- Pulsér inn den puffede risen.
- Form 10-12 kuler og plasser dem i fryseren for å stivne i minimum 30 minutter.
Sjokoladebelegg
- Smelt sjokoladen din i mikrobølgeovn eller i vannbad.
- Dypp kulene i den smeltede sjokoladen én etter én og topp med kokos hvis du ønsker det.
- La dem stivne i kjøleskapet eller fryseren i noen minutter før servering.
- Oppbevares best i fryseren.