Pannekake frokostblanding

Oppskrift

Pannekake frokostblanding

Jeg vet at jeg kanskje er et år for sent ute med dette, men kom igjen, hvor søte ser ikke disse pannekakene ut? De er definitivt litt pirkete å lage, men veldig morsomme å spise! Denne versjonen er ganske full av protein, men hvis du ikke har noe proteinpulver, kan du bare bytte det ut med mer mel og litt sirup eller sukker i stedet!

Ingredienser

Pannekakerøre

50 gram hvetemel
15 gram vegansk vaniljeprotein (kan erstattes med mer mel + litt søtning)
0.25 teskje bakepulver
0.25 teskje kanel
En klype salt
150 milliliter plantemelk (tilsett mer hvis røren blir for tykk)

Lønnesirup-tahini-saus

1 spiseskje tahini
2 teskjeer lønnesirup
En klype salt
vann for å tynne ut

Instruksjoner

Pannekaker

  1. Bland alle ingrediensene til en tykk, men litt rennende røre, og la den stå i noen minutter.
  2. Smør og varm opp pannen til middels varme, og tilsett 1/2 teskje røre rundt om i pannen.
  3. Stek de små pannekakene på den ene siden før du forsiktig snur dem og gjentar med resten av røren.

Lønnesirup-tahini-saus

  1. Visp alt sammen til det blir glatt og flytende.
  2. Legg pannekakene i en bolle, og hell over litt frukt, tahinisausen og litt plantemelk for den fulle frokostopplevelsen.